Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

У Києві пройде найбільша IT-конференція Східної Європи – iForum

Захід матиме сім різних напрямків. Також будуть експозона цікавинок від ІТ-ринку, футуристичне «Місто майбутнього», безліч корисних знайомств та розмов!

 

Голова оргкомітету Олександр Ольшанський наголошує: «iForum-2019 буде про майбутнє. Світ знаходиться в точці, за якою «матриця зламається»: нас очікують величезні зміни у всій системі – від освіти до технологій. Це шалений світовий тренд, і про це будемо говорити на конференції».

 

Зокрема, iForum включатиме такі напрямки:

 

Майбутнє

 

Неможливо говорити про освіту без контексту технологій, бізнесу та суспільства. Водночас немає сенсу говорити про інновації, не розглядаючи питання радикальних змін в освіті. Саме тому цього року на основі напрямів «Інновації» та «Освіта» створений новий – «Майбутнє: технології, бізнес, освіта, суспільство». Тут ми обговоримо все, що формуватиме нашу дійсність найближчі десять років.

 

Digital FUN

 

Поговоримо, який кіберспорт нам потрібен, чим саме Adult-індустрія рухає прогрес, навіщо люди взагалі роблять відеоігри та чому на Digital FUN не говорять про гейміфікацію.

 

Реклама

 

Інтернет – найбільше медіа в нашій країні за рекламними бюджетами. Він стає головним каналом комунікації та продажів для багатьох бізнесів. Тож цього року напрям «Реклама» буде присвячений новим рекламним технологіям, збільшенню ефективності використання вже відомих інструментів та креативу у рекламі.

 

Стартапи

 

Цього року напрям збільшує тривалість до повного дня, а також зросте кількість англомовних спікерів. Ми сфокусуємось на 20-хвилинних доповідях, які даватимуть відповіді на питання, базуючись на особистому досвіді та кейсах спікера.

 

Технології

 

Розглянемо найбільш трендові фреймворки та платформи, обговоримо нові підходи до побудови високонавантажених систем, а також – коли й як варто застосовувати технології машинного навчання та обробки природних мов.

 

CRM&Лояльність

 

Головний акцент цього року буде спрямовано на практику: розглядатимемо реальні кейси запровадження/використання CRM/ERP систем в українських компаніях.

 

Бізнес

 

Традиційно зберемо лідерів українського та міжнародного ІТ-бізнесу. Топ-менеджери великих компаній поділяться унікальним досвідом перемог та помилок, розкажуть про конкуренцію та завоювання нових ринків, а також спрогнозують, що чекатиме на нас завтра.

 

Та головний напрям iForum`у – це нетворкінг. Купуючи квиток, ви отримуєте найдемократичніший доступ до найцікавіших людей галузі, синергія яких і створює  майбутнє.

Замовити зворотній дзвінок
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"
IT STEP SCHOOL
Триває набір в загальноосвітню ліцензовану школу з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов для 1-11 класів! Тисніть, щоб дізнатися більше!
Триває набір!
Інтернет-маркетинг, Тестування ПЗ (QA), 3Ds Max, Python, UI/UX дизайн -обирай курс для себе поки є вільні місця в групах!
3Ds Max
Новий курс від IT Step Academy! Встигни забронювати місце!
Увага!
Незважаючи на те, що навчальний рік вже давно розпочався, набір до ІТ STEP SCHOOL триває!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності