Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

CG EVENT: Міжнародна конференція з комп'ютерної графіки

22 вересня у Києві відбудеться шоста міжнародна конференція з комп’ютерної графіки CG EVENT KYIV 2019. CG EVENT - це знакова подія, яка збирає тисячі людей, які працюють у сфері комп’ютерної графіки (анімація, дизайн, розробка ігор, 3D-візуалізація, motion design), а також поціновувачів сучасних технологій.

 

На нинішній конференції заплановано 40 доповідей: від тонкощів створення комп’ютерних ігор та анімації до нюансів роботи у сфері CG та заміни облич акторів за допомогою нейросіток.

 

На CG Event будуть представлені провідні українські та зарубіжні студії та компанії, які займаються створенням ігор та комп’ютерної графіки: Wargaming, Room 8 Studio, AB Games, Sperasoft, Framestore («Гаррі Поттер», «Вартові Галактики», «Дедпул -2», «Той, хто біжить по лезу 2049» та інші), Postmodern Digital (серіал «Чорнобиль», «Марсіанин», «Сторожова застава»).

 

«Однією з центральних подій нинішньої конференції у Києві стане виступ Андрія Савінського з лондонської студії Framestore, присвячений фільму «Месники: Фінал», який вийшов у прокат. Тему візуальних ефектів для кіно також підтримає студія Postmodern Digital, яка готує повномасштабний блок з найрізноманітніших етапів виробництва візуальних ефектів», – розповідає засновник та організатор CG Event Сергій Ципцин.

 

А от київська студія Mental Drive («Бобот та енергія Всесвіту», «Хайтарма», «Дике поле», «Чужа молитва») навіть продемонструє провокаційні експерименти з нейросітками у сфері кіно та постпродакшина.

 

І це лише верхівка айсберга, адже окрім ефектів для кіно буде ще величезний блок, присвячений тонкощам роботи у сфері CG, серія виступів про штучний інтелект, цикл доповідей про моушен дизайн, рендеринг та анімації. І не тільки. Також на заході відбудуться майстер-класи київського художника Романа Гуро. А традиційний 2D турнір дозволить  забрати реальні «залізні» нагороди, малюючи на швидкість смішні картинки.

 

Головний партнер заходу компанія HP, яка виробляє широкий спектр обладнання, зокрема, і для комп’ютерної графіки. Технічним партнером конференції стала київська компанія DreamTech, на стенді якої можна буде доторкнутися до заліза з майбутнього.

 

Більш детальна інформація про CG Event на сайті.

 

Захід розпочнеться 22 вересня о 10:00 в UNIT.CITY (Київ, вул. Дорогожицька, 3).

Замовити зворотній дзвінок
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"
IT STEP SCHOOL
Триває набір в загальноосвітню ліцензовану школу з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов для 1-11 класів! Тисніть, щоб дізнатися більше!
Триває набір!
Інтернет-маркетинг, Тестування ПЗ (QA), 3Ds Max, Python, UI/UX дизайн -обирай курс для себе поки є вільні місця в групах!
3Ds Max
Новий курс від IT Step Academy! Встигни забронювати місце!
Увага!
Незважаючи на те, що навчальний рік вже давно розпочався, набір до ІТ STEP SCHOOL триває!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності