Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

УВАГА! З 12 березня 2020 р. в Комп'ютерній Академії IT STEP встановлюється карантин

Шановні абітурієнти, студенти, слухачі Комп’ютерної Академії ШАГ!

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» доводимо до Вашого відома про встановлення карантинних заходів в Комп’ютерній Академії «IT STEP».

З 12 березня 2020 року у Комп’ютерній Академії «IT STEP» встановлюється карантин.

За рекомендацією Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України, у всіх закладах Комп’ютерної Академії «IT STEP» запроваджується дистанційний онлайн вiдеорежим навчання за кожною з форм навчального процесу.

 

В період з 12 березня 2020 року у всіх закладах Комп’ютерної Академії «IT STEP» спеціалістами та викладачами проводяться постійні консультації абітурієнтів, студентів, слухачів з приводу переведення на дистанційний онлайн вiдеорежим навчання.

 

 

Також доводимо до Вашого відома, що у Комп’ютерній Академії «IT STEP» застосовуються всі необхідні протиепідемічні заходи.

Просимо із розумінням віднестись до даної ситуації, адже зазначені заходи направлені виключно на запобігання поширенню серед наших абітурієнтів, студентів та слухачів будь-яких епідемічних хвороб.

 

Із матеріалами щодо запроваджених протиепідемічних заходів Ви можете ознайомитись за цими посиланнями:

https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zapobigannya-poshim110320rennyu-na-teritoriyi-ukrayini-koronavirusu-covid-19

Матеріали з профілактичних заходів - https://bit.ly/2wP103Y

Відповіді на основні запитання про COVID-19 - http://covid19.com.ua

Замовити зворотній дзвінок
Пробні уроки
Щотижня в IT Step Academy проходять пробні уроки для дітей! Перелік усіх івентів шукайте у розділі "Заходи"
IT STEP SCHOOL
Триває набір в загальноосвітню ліцензовану школу з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов для 1-11 класів! Тисніть, щоб дізнатися більше!
Триває набір!
Інтернет-маркетинг, Тестування ПЗ (QA), 3Ds Max, Python, UI/UX дизайн -обирай курс для себе поки є вільні місця в групах!
3Ds Max
Новий курс від IT Step Academy! Встигни забронювати місце!
Увага!
Незважаючи на те, що навчальний рік вже давно розпочався, набір до ІТ STEP SCHOOL триває!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності